item1
item1 item1 item1
item1 item2 item1 item1 item2a item1 item1 item2b item1
item2 heinzonauto item2 item2a HEINZONlogo3 item2a item2b vloerisolatie item2b
item2 item2a item2b
item1 item1 item1
item1
item1 item1 item1
item1 item2c item1 item1 item2a1 item1 item1 item2b1 item1
item1 item1

GRATIS LUCHT GEBRUIKEN VOOR PERFECTE WARMTE-ISOLATIE

ISSO KWALITEITSVERKLARINGEN TONZON T.O.V. PUR

Vrijwel alle isolatiematerialen zijn gebaseerd op de slechte warmtegeleiding van lucht.

Een isolatiedeken is eigenlijk niets meer dan een luchtlaag tjokvol koudebruggetjes.

Maar waarom lucht in een fabriek verpakken en met grote vrachtwagens door het land verslepen als er overal voldoende lucht gratis aanwezig is?

TONZON heeft een slimme manier ontwikkeld om gratis lucht te verpakken tot super isolerende lagen. Het milieu- en energiebesparend effect van deze techniek is drieledig. De productie van de benodigde materialen vergt relatief weinig grondstof en energie, het transportvolume is 1000 maal kleiner en de besparing in de praktijk is groter omdat naadloos en kiervrij kan worden gewerkt zonder koudebruggen in de isolatielaag.

TONZON geldt in Nederland als de pionier op het gebied van vloerisolatie.  Het TONZON vloerisolatiesysteem met Thermoskussens en Bodemfolie is nu al 29 jaar onbetwist de vloerisolatie met de hoogste isolatiewaarde en daarmee de grootste energiebesparing en de grootste comfortverbetering. Het biedt de warmste vloer en de droogste kruipruimte en is de meest complete oplossing van veel voorkomende vochtproblemen. Het is absoluut veilig voor houten vloeren en stopt zelfs betonrot. Vloeren komen vrijwel op kamer temperatuur. Zelfs  betonvloeren voelen merkbaar warmer aan. Deze unieke vloerisolatie combineert deze voortreffelijke eigenschappen met veruit de laagste milieubelasting en een zeer gunstige prijs/prestatie verhouding.

Met TONZON Thermosheets kunnen muren en daken met minder ruimteverlies een hogere isolatiewaarde krijgen, zonder koudebruggen en met een betere winddichtheid.
Daarnaast zijn specifieke producten ontwikkeld voor het isoleren van ligbaden, radiatoren aan de achterzijde en voor het het verbeteren van geïsoleerde CV- en warmwaterleidingen.

ISSOverklaringtonzonpur1a
VERKLARING TONZON
ISSOverklaringtonzonpur1
VERKLARING PUR

Klik hier voor informatie en filmpjes van de verschillende toepassingen Tonzon isolatie

Sinds december 2010 zijn wij dealer en verwerker geworden van de fantastische producten van
TONZON bv te Enschede.

© 2013, Heinzon.nl - Eemnes